Κλείσιμο

Η bwin για 5η διαδοχική χρονιά στο πλευρό του Spetsathlon

Μεγάλος Χορηγός του κορυφαίου sport event, παραμένει η bwin. To βραβευμένο στοιχηματικό brand, για 5η στη σειρά χρονιά θα «ντύσει» στα χρώματα του το Spetsathlon και τις πανέμορφες Σπέτσες. 

Στις Σπέτσες, το νησί με την πλούσια ιστορία, αλλά και την ιδιαίτερη κουλτούρα, «χτυπά» η καρδιά των sports events. Εκεί για 5η διαδοχική χρονιά η bwin, δίνει ραντεβού με τους λάτρεις του αθλητισμού, παραμένοντας Μεγάλος Χορηγός του Spetsathlon και βοηθώντας παράλληλα τα μέγιστα στην άρτια διεξαγωγή του.

Το τριήμερο 12-14 Μαΐου, το υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού θα γεμίσει ξανά με τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια των αθλητών, μιας και η διοργάνωση προσφέρει πλήθος αγωνιστικών επιλογών σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο. Η  bwin, Μεγάλος Χορηγός στο Spetsathlon από το 2019, στέκεται περήφανα στο πλευρό της διοργανώτριας αρχής, ώστε το διασημότερο τρίαθλο στην Ελλάδα, στο οποίο συμμετέχουν elite και ερασιτέχνες αθλητές, να έχει εντυπωσιακή ανταπόκριση. 

Οι αθλητικές επιλογές πολλές και ποικίλες: κολυμβητικοί αγώνες 1χλμ. & 3χλμ., ο αγώνας δρόμου 5χλμ. αλλά και ο ποδηλατικός γύρος του νησιού των 25χλμ. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την διεξαγωγή των αγώνων τριάθλου Sprint & Endurance, του μεγαλύτερου αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα. 

Η συμμετοχή και φέτος θα είναι μεγάλη, όπως και ο ενθουσιασμός των αθλητών που αναμένεται να «πλημμυρίσουν» τις Σπέτσες και να στείλουν το δικό τους μήνυμα άθλησης και υγείας. Η bwin, που διαχρονικά υποστηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events της χώρας, θα είναι ξανά εκεί, με δυναμική παρουσία, έτοιμη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.  

Η bwin running team, με δεκάδες μέλη, θα αγωνιστεί στα 5χλμ, έτοιμη να βάλει τη δική της πινελιά με το πάθος και τον ενθουσιασμό της. Παράλληλα, αθλητές του κορυφαίου στοιχηματικού brand από το χορηγικό πρόγραμμα του Team Future θα είναι εκεί, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρεθούμε για πέμπτη διαδοχική χρονιά στο πλευρό του Spetsathlon. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας και είμαστε χαρούμενοι που βοηθάμε στη διεξαγωγή, ενός ακόμα Spetsathlon. Η εκπροσώπηση της bwin running team θα είναι μεγάλη, όπως άλλωστε συμβαίνει από τo 2019. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα κορυφαία αθλητικά event της χώρας μας και θα συμμετέχουμε ενεργά με το bwin running team».

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή: skai.gr