Για εγκατάλειψη αγέννητου μωρού κατηγορείται ο Τζανιόλο

Ο σταρ της Ρόμα Νικολό Τζανιόλο πρόκειται να γίνει πατέρας, αλλά η πρώην φίλη του κατηγόρησε τον Ιταλό διεθνή ότι μπλοκάρει τα μηνύματά της και δεν παρέχει «υποστήριξη οποιουδήποτε είδους».

Ο Τζανιόλο ήταν ζευγάρι με τη Σάρα Σκαπερότα για αρκετά χρόνια. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είχε εξηγήσει τότε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι θα παρείχε πλήρη υποστήριξη και θα συμμετείχε στη ζωή του μωρού, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στην πράξη.

«Ο Τομάζο είναι το προϊόν της αγάπης δύο ανθρώπων», έγραψε η Σάρα στο Instagram, λίγες ημέρες πριν γεννηθεί το παιδί.

«Τον ήθελε, ήταν επιθυμητός και η ανακάλυψη της άφιξής του γιορτάστηκε σε μια ατμόσφαιρα κοινής χαράς. Τότε κάτι άλλαξε και ξαφνικά βρέθηκα να ταξιδεύω μόνη μου, χωρίς καμία υποστήριξη», συνέχισε.

«Ενώ στην αρχή ένιωσα φόβο να το κάνω αυτό μόνη και από το μωρό έλειπε μια πατρική φιγούρα, γρήγορα έγινε απογοήτευση, επειδή ο Νικολό χάνει όλα αυτά τα συναισθήματα, τις ανακαλύψεις, το μείγμα της χαράς και του φόβου, όλα τα πράγματα που βιώνεις κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης.

«Γι΄ αυτό προσπάθησα πολλές φορές να τον εμπλέξω, χωρίς επιτυχία. Με μπλόκαρε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Whatsapp, οπότε αντιμετώπισα έναν τοίχο. Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου να παραπονεθώ ή να κάνω θέμα, καθώς ο μόνος στόχος μου είναι να διασφαλίσω το καλύτερο για τον Τομάζο κι ένα δίκτυο υποστήριξης που μπορεί να καλέσει μια οικογένεια».

Και η Σκαπερότα καταλήγει: «Ελπίζω ότι τα τείχη γκρεμίζονται και ότι ο Νικολό μπορεί τελικά να βρει το θάρρος να χειραφετηθεί, να ανοίξει την καρδιά του ως πατέρας και να απολαύσει όλα τα συναισθήματα του να είσαι γονέας».

Ο Τζανιόλο επέστρεψε στις προπονήσεις αφού ανακάμπτει από τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σε λιγότερο από ένα χρόνο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει την καριέρα του στη Ρόμα με νέο προπονητή τον Χοσέ Μουρίνιο, ενώ θα ήταν μέλος της ιταλικής ομάδας για το UEFA EURO 2020 αν δεν είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου τον Σεπτέμβριο του 2020. Ο παίκτης έγινε 22 ετών τον περασμένο μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ