Ευρωλίγκα: Ξεκινάει το ταξίδι και για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα ενός νέου ευρωπαϊκού ταξιδιού, με την έναρξη των υποχρεώσεων του για τη φετινή Euroleague, αντιμετωπίζει τη γεμάτη φιλοδοξίες Αρμάνι Τζινς Μιλάνο στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ».

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς παίκτες-κλειδιά όπως χαρακτήρισε ο «Ζοτς» τους Μπατίστ, Γιασικεβίτσιους, Τσαρτσαρή που θα λείψουν λόγω τραυματισμών αλλα και για πρώτη φορά χωρίς το φυσικό της ηγετή το Φρατζίσκο Αλβέρτη.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τους «καινούριους», Νικ Καλάθη και Μιλένκο Τέπιτς αλλα και με ακόμη ένα νέο πρόσωπο στην ομάδα το Γιούριτσα Γκόλεματς, που εσπευσμένα κλήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο τριών μηνών. Ο λόγος βέβαια οι πρόσφατες απώλειες στη θέση «4» για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που είχαν μείνει μόνο με τις επιλογές των Τέπιτς, Σερμαντίνι.

Η Μιλάνο από την άλλη με τον γνωστό σχεδιαστή, Τζιόρτζιο Αρμάνι, να ενισχύει οικονομικά την ομάδα και να προστίθενται στο ήδη υπάρχον δυναμικό υλικό παίκτες όπως, ο Άλεξ Άκερ που επέστρεψε από το ΝΒΑ, ο ύψους 2,07 Μαριόνας Πετραβίτσιους αλλά και οι Χόλις Πράις, Γιόνας Μασούλις στην περιφέρεια, ευελπιστεί σε μία καλύτερη σεζόν από την περσινή όταν και έφτασε μέχρι και το TOP-16 της διοργάνωσης.
Πηγή: skai.gr