Κλείσιμο

Euroleague: «Πάτησε» το φάντασμα της Ρεάλ η Εφές - «Παρέλαση» της Χίμκι στο Μόναχο

Με το γκάζι… πατημένο στο δεύτερο μέρος, η Αναντολού Εφές επικράτησε με το εμφατικό 76-60 της Ρεάλ Μαδρίτης, πηγαίνοντας το ρεκόρ της στο 3-1.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της ομάδας του Αταμάν ήταν οι Ντάνστον και Σίμον με 17 πόντους ο καθένας, με τον πρώτο να είχε 8 ριμπάουντ και τον δεύτερο 9.

Η «βασίλισσα», που γνώρισε τη δεύτερη σερί της ήττα και έπεσε στο 2-2, βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ, μετρώντας 19/60 σουτ (7/30διπ., 12/30τρ.). Πρώτος της σκόρερ ήταν ο Γιουλ με 14 πόντους.

Καταιγιστική Χίμκι μέσα στο Μόναχο!

Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Μπάγερν, την οποία νίκησε 87-74, πηγαίνοντας στο 3-1 το ρεκόρ της!

Υψηλός ήταν ο ρυθμός του ματς από την αρχή του, με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει την Μπάγερν μπροστά (19-17). Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε η αναμέτρηση και στη δεύτερη περίοδο, με τους Βαυαρούς να συντηρούν το προβάδισμά τους (37-36), μέχρι το 18’. Στο τελευταίο δίλεπτο, μίλησαν μόνο οι Γκιλ και Τίμα, με τη Χίμκι να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το +7 (37-44).

Μετά τον Ερυθρό Αστέρα, η Μακάμπι «λύγισε» στο Τελ Αβίβ και τη Βαλένθια, της οποίας επικράτησε 76-63, για τη δεύτερη σερί της νίκη και το 2-2 στη φετινή Ευρωλίγκα.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ο Γουίλμπεκιν με 14 πόντους, με τον Χάντερ να είχε 13π. και το Κάσπι να προσθέτει άλλους 12π.

Από τις «νυχτερίδες», που είναι πλέον στο 0-4, ξεχώρισε ο Λόιντ με 17 πόντους και οι Ντούμπλιεβιτς και Σαν Εμετέριο με 15π. ο καθένας.

Πηγή: sport-fm.gr