Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Το "πηδάλιο" της ΠΑΕ Άρης ανέλαβε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είπε το μεγάλο "ναι" στην πρόταση του Λάμπρου Σκόρδα και υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια.

Αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Μπάγεβιτς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη (είχε συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ) και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα να ακολουθεί τον Σερβοέλληνα τεχνικό στον Αρη, ενώ ο ο "Ντούσκο" αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας για να παρακολουθήσει το φιλικό της νέας του ομάδας με την τοπική ομάδα.

Ο πολυνίκης  προπονητής επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες.

Ευχή όλων των ανθρώπων του Άρη να συντελέσει ώστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει στις διακρίσεις.

Επισημαίνεται ότι με την πρόσληψή του στον Άρη ο Ντ. Μπάγεβιτς κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ: στην πολύχρονη καριέρα του έχει αναλάβει τις τύχες όλων των μεγάλων ομάδων της Ελλάδας (εκτός του Παναθηναϊκού).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης

H ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ Αρης συμφώνησε σήμερα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο κύριος Μπάγεβιτς θα αφιχθεί αύριο (σ.σ το Σάββατο) στη Θεσσαλονίκη με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα του Αρη με την Σαντάνσκι Βίρεν (ώρα έναρξης 17:00)».

Πηγή: skai.gr