Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Μπουφόν

Ο Τζίτζι Μπουφόν και πάλι στη Γιουβέντους!

Ο 41χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στη «Γηραιά Κυρία» έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, όπου αγωνίστηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί και το μεσημέρι υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, στην οποία αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2018, κατακτώντας εννέα φορές το πρωτάθλημα και τέσσερις το Κύπελλο, αλλά μεγάλος του καημός είναι το Champions League.

Η ανακοίνωση

Καλωσόρισες σπίτι σου, Τζίτζι! Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επιστρέφει στην Γιουβέντους: μία μεγάλη ιστορία που συνεχίζεται.

Μετά από έναν χρόνο μακριά από το Τορίνο, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επιστρέφει στην Γιουβέντους, υπογράφοντας μία συμφωνία μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Ήταν η 19η Μαΐου 2018. Εκείνη την ημέρα είχαμε όλοι, πρώτος ο Μπουφόν, μάτια πρησμένα από δάκρυα, αποχαιρετώντας κάποιον που για εμάς ήταν κάτι παραπάνω από ένας αρχηγός: ήταν ένας θρύλος, ένα σύμβολο.

Πιθανότατα ο καθένας από εμάς ήλπιζε, και κατά βάθος ήξερε, πως εκείνη η κλωστή που μας ένωνε για πάρα πολλά χρόνια δεν προοριζόταν να σπάσει. Και έτσι θα γίνει.

Μετά από έναν χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία είχε ποσοστό αποκρούσεων 73,5% νικώντας τα 13 από τα 17 ματς της Ligue 1 στα οποία πήρε μέρος και προσθέτοντας στο εκπληκτικό παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα και ένα Σούπερ Καπ Γαλλίας, ο Τζίτζι επιστρέφει στην Γιουβέντους.

Ο Τζίτζι επιστρέφει σπίτι

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr