Εκτός ο Πογκρέμπνιακ;

Εκτός ο Πογκρέμπνιακ;
Περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή. Όμως οι επιθυμίες του Γκούς Χίντινκ δεν έγιναν πραγματικότητα.

Ο Ολλανδός προπονητής είναι πολύ κοντά στην απόφαση να αποκλείσει από την αποστολή της εθνικής Ρωσίας, αντιπάλου της Ελλάδας στον 4ο όμιλο, τον Πάβελ Πογκρέμπνιακ.

Ο επιθετικός εθνικής Ρωσίας ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, στο φιλικό με τη Σερβία, αντικαταστάθηκε αμέσως και μετέβη εσπευσμένα για εξετάσεις οι οποίες έδειξαν μερική ρήξη στο οπίσθιο τμήμα του μηνίσκου.

Ο Γκους Χίντινκ περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή την ανάρρωση του Πογκρέμπνιακ αλλά τελικά ο τραυματισμός του είναι σοβαρότερος απ' ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί με αποτέλεσμα να μην προλάβει τους αγώνες του EURO 2008.

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο ο γιατρός της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας γνωμάτευσε ότι ο τραυματισμός του 24χρονου επιθετικού είναι αρκετά σοβαρός ώστε να τον αποτρέψει να αγωνιστεί στο Euro 2008 κι έτσι δίνει τη δυνατότητα στον Χίντινκ να καλέσει, εάν επιθυμεί, αντικαταστάτη του.

Αν τελικά αποκλείσει τον Πογκρέμπνιακ ο Χίντινκ θα καλέσει στην αποστολή έναν εκ των Αλεκσάντρ Κερζάκοφ και Ντμίτρι Μπουλίκιν.
Πηγή: Χριστίνα Βραχάλη