Εκανε ό,τι μπορούσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά... αυτόχειρες οι Μπακς

Τα έκαναν... θάλασσα οι Μπακς. Στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι τους έχασαν με 131-126 από τους Χιτ στην παράταση.

Το Μιλγουόκι προηγήθηκε με +21, 74-53, στις αρχές της τρίτης περιόδου, αλλά στην συνέχεια έπαθε... καθίζηση και είδε το Μαϊάμι να περνά μπροστά με επτά, 108-117, λίγο πριν το τέλος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με γκολ-φάουλ αρχικά και φόλοου στην εκπνοή έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, αλλά εκεί αποβλήθηκε με έκτο φάουλ 2:31 πριν το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές βολές δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μείνουν ζωντανοί, αλλά η ανωριμότητα του Έρικ Μπλέντσο και η αστοχία του Κρις Μίντλετον στο τρίποντο για την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε οδήγησαν στην ήττα.

Ο Greek Freak είχε 19 πόντους με 5/9 βολές, 12/16 δίποντα και 0/5 τρίποντα, καθώς επίσης 17 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 8 λάθη σε 37 λεπτά στο παρκέ. Ο Κρις Μίντλετον με 25 πόντους τον ακολούθησε σε απόδοση, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά εκτός αποστολής.

Για τους Χιτ που έπαιξαν χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ (έγινε πατέρας και απουσίαζε), ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Γκόραν Ντράγκιτς ερχόμενος από τον πάγκο πρόσφερε 25 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ.
 

Πηγή: sport-fm.gr