Διάσταση απόψεων Ολυμπιακού - Καστίγιο

Ρήξη στις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Νέρι Καστίγιο. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Ο παίκτης συναντήθηκε συνοδεία του πατέρα και του αδερφού του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Πέτρο Κόκκαλη, και όχι με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη που απουσίαζε, κάτι που από πολλούς θεωρήθηκε εξ αρχής κακός οιωνός.

Μου είπαν ότι αν φέρω 15 εκ. ευρώ μπορώ να φύγω. Άλλα περίμενα. Ήρθα με το όνειρο να μείνω. Όμως, δεν έγινε έτσι. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Εγώ κάνω ότι μπορώ, όμως κι ο Ολυμπιακός πρέπει να δει και τη δική μου πλευρά. Πρόκειται για την καριέρα μου και τη ζωή μου, δήλωσε εξερχόμενος, ενώ πρόσθεσε πως θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και ίσως επιστρέψω με κάποια πρόταση με τον μάνατζέρ μου.

Μπορεί ο Νέρι Καστίγιο να μην συμφώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, ωστόσο παραμένει  ερυθρόλευκος από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2010, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πέτρος Κόκκαλης μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου.

Θέλουμε να κρατήσουμε τον παίκτη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου ξεκαθάρισε ο Ίλια Ίβιτς. Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον παίκτη διπλασιασμό των αποδοχών του με ετήσιες απολαβές ένα εκ. ευρώ.

Προφανώς ο 23χρονος άσος περίμενε κάποια καλύτερη πρόταση βασιζόμενος στις πληροφορίες πως οι διεθνείς μνηστήρες για την απόκτησή του είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.
Πηγή: skai.gr