Αθλητικός παλμός 14/07/06

• Απορρίφθηκε η προσφυγή που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στο δικαστήριο της Λωζάνης, για την αποπομπή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είναι οριστικά εκτός ΟΥΕΦΑ και καλείται να καταβάλει και το ποσό των 5 χιλιάδων ελβετικών φράγκων για τα έξοδα της δικαστικής διαδικασίας.
• Ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής της Μίλαν Ρομπέρτο Ντοναντόνι θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ιταλίας ύστερα από την αποχώρηση του Μαρτσέλο Λίπι.
• Ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή επιφύλαξε η κλήρωση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών στις 16 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό.
• Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού την νέα χρονιά δηλώνει ο Χανς Μπάκε με συνέντευξη του στο περιοδικό Παναθηναϊκό τριφύλλι που κυκλοφορεί σήμερα. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα δήλωσε ο Σουηδός. Με 15-0 συνέτριψε ο Παναθηναϊκός την τοπική ομάδα του Σατιγιόν σε φιλικό παιχνίδι.
Πηγή: skai.gr