Ασημένιος ο Καραλής - «Ήθελα το χρυσό»

’λλη μια σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στο βιογραφικό του ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών που διεξάγεται στο Γκέφλε της Σουηδίας.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο άλτης τόνισε ότι ήθελε να πάρει το χρυσό και έθεσε αμέσως τους επόμενους στόχους, αρχής γενομένης από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Ντόχα.

«Είχα δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να βρεθώ στην κατάσταση, που θα μου επέτρεπε να διεκδικήσω τη διάκριση. Πάντα, όταν είμαι σε διοργανώσεις σαν κι αυτή, η ψυχολογία μου είναι καλή και θέλω το κάτι παραπάνω. Εννοείται πως σήμερα ήθελα να πάρω πίσω στο σπίτι το χρυσό μετάλλιο, όμως, αποδείχθηκε πως δεν ήταν η μέρα μου.

»Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ανέβω στο βάθρο. Σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω τη δουλειά γιατί έχω μπροστά μου ακόμη πολλές προκλήσεις με μεγαλύτερη όλων το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ντόχα, αλλά και τους αγώνες Diamond League, καθώς θέλω να φτάσω μέχρι τον τελικό» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr