Αρχισε από σήμερα ο "έρανος" της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς

Ενεργός είναι από σήμερα ο λογαριασμός της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου οι φίλοι της Ενωσης καλούνται να συνδράμουν με τον όβολό τους για την κάλυψη των χρεών και τη σωτηρία της ομάδας από την UEFΑ και τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία (Football League). Oυσιαστικά η καταβολή χρημάτων, από τον κάθε φίλο της ΑΕΚ συνιστά προεγγραφή για την επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση  της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν από το υστέρημά τους για τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας που διανύει τη δυσκολότερη περίοδο της 88χρονης ιστορίας της μπορούν να κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στην τράπεζα Πειραιώς υπ' αριθμόν 5137-053517-831. IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831. SWIFT CODE: PIRBGRAA με αιτιολογία "έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι η ΑΕΚ καλείται εντός 48 ωρών να βρει  2,8 εκατ. ευρώ και επιπλέον 3 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο για να αποφύγει τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

Αδιευκρίνιστη παραμένει η στάση των «επιφανών» (πρώην μετόχων της ΠΑΕ) οπαδών της ΑΕΚ (Παππάς, Χατζηιωάννου, Γκούμας, Νικολαΐδης, Αθηνής, Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Μελισσανίδης και Τροχανάς) οι οποίοι έχουν κληθεί να βάλουν από 300.000 ευρώ, ενώ οι Supporters ισχυρίζονται ότι έχουν συγκεντρώσει 50.000 ευρώ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς ξεκαθάρισε ότι θα βάλει μόνο 300.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα μαζί τις 500.000 ευρώ του Πόλυ Χατζηιωάννου είναι τα μόνα που έχουν εισρεύσει τον τελευταίο καιρό στα ταμεία της ΠΑΕ από το πορτοφόλι μετόχων.

Πηγή: skai.gr