Αρνητικός στη διαδοχή ο Κανελλόπουλος

Αρνητικός στη διαδοχή ο Κανελλόπουλος
Ο α' αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Τάκης Κανελλόπουλος δε φαίνεται, στην παρούσα φάση, θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει "το πηδάλιο" του συλλόγου μετά την οριστική αποχώρηση του Ντέμη Νικολαίδη.

Στο διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί εντός της εβδομάδας ο κ. Κανελλόπουλος θα βολιδοσκοπηθεί εκ νέου. Αν αρνηθεί και πάλι, τότε υπάρχει σοβαρή σκέψη των μετόχων να "χριστεί" πρόεδρος κάποιος παλαίμαχος παίκτης της "Ένωσης".

Αν  ο Λάκης Νικολάου έχει διάθεση να επιστρέψει στο πόστο που είχε παλιότερα, δεν είναι ξεκάθαρο μέχρι στιγμής.

Επίσης, εξετάζονται και οι περιπτώσεις του Θωμά Μαύρου και του Στέλιου Μανωλά. Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις. Υπάρχει σχέδιο να οριστεί και πάλι κάποιος τεχνικός διευθυντής στην ομάδα.

Μια μερίδα φίλων της ΑΕΚ είχαν ως όνειρο να αναλάβει την "Ένωση" ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο "τίγρης" είχε κάνει προφορική πρόταση πριν κάποιους μήνες στον Ντέμη, έχοντας ως σχέδιο να αναλάβει ο ίδιος το μάνατζμεντ του συλλόγου.

Τώρα που η πόρτα είναι ανοιχτή, καθώς ο Ντέμης αποχωρεί, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από τον Μελισσανίδη να κάνει κάποια κίνηση, εκτός αν αναλάβει το μάνατζμεντ.

Καθοριστικός στις εξελίξεις αναμένεται να είναι ο ρόλος του μεγαλομετόχου, Νίκου Νοτιά.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr