Aπάντηση στην ΠΕΚ

Έμμεση απάντηση στα επιχειρήματα που αναπτύσσει η
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ο επικεφαλής της ΠΑΕ δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται βοήθεια για μεταγραφές κατά την παρουσίαση ενός σχεδίου που έχει στα σπάργανα, το οποίο προβλέπει τη δημιουργία μίας εταιρίας, που θα λειτουργεί παράπλευρα με την ομάδα.

Η εταιρία αυτή θα έχει ως στόχο την ανεύρεση και αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, κυρίως από το εξωτερικό, που θα μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και πιθανώς να μεταπωληθούν

Κάθε οπαδός του Παναθηναϊκού θα έχει τη δυνατότητα να επενδύσει σε αυτή την εταιρία, που θα είναι υπό τη σκέπη της ΠΑΕ, αφήνοντας ουσιαστικά παράθυρο και στην ΠΕΚ του Ανδρέα Βγενόπουλου να βοηθήσει, χωρίς ωστόσο να γίνει μέτοχος.

Η στελέχωση της εταιρίας θα γίνει από ανθρώπους της ομάδας και όχι μόνο, που θα γνωστοποιηθούν προσεχώς, αφού η ιδέα δεν έχει ακόμη πάρει την τελική της μορφή.

Με τον τρόπο αυτό ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ευελπιστεί πως ο Παναθηναϊκός θα ανταγωνιστεί τους πολύ ισχυρούς της Ευρώπης, αφού θα υπάρχει διεύρυνση του μπάτζετ.
Πηγή: skai.gr