ΑΟΠΦ: Λειτουργεί ξανά το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ομίλου

Ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της Ελλάδας, ο Αθλητικό Όμιλος Παλαιού Φαλήρου ζει ξεχωριστές στιγμές, καθώς η νέα διοίκηση ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ομίλου.

Στην ανακοίνωσή τους, ο πρόεδρος του ΑΟΠΦ Νίκος Δέτσης και ο γενικός αρχηγός του τμήματος καλαθοσφαίρισης Ευάγγελος Μουρίκης αναφέρουν την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Γερεουδάκη.

Η ανακοίνωση

"Ο σύλλογος μας και ειδικότερα το τμήμα μπάσκετ του ΑΟΠΦ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Γερεουδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει ΑΜΕΣΑ την τεχνική διεύθυνση του ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ μπάσκετ του συλλόγου.

'Ο Γιάννης Γερεουδάκης έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, προπονητής των γυναικείων ομάδων του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και της Ηλιούπολης ενώ είναι και εν ενεργεία εθνικός προπονητής. Πλαισιωμένος από τους άμεσους συνεργάτες του, τον Απόστολο Παναγόπουλο και την Βασιλική Πετράκη, την στήριξη της διοίκησης και όλου του συλλόγου ευελπιστούμε πως θα οδηγήσει το ιστορικό μας γυναικείο τμήμα του μπάσκετ ΚΑΙ ΠΑΛΙ εκεί που του αξίζει και που όλοι ονειρευόμαστε.

Η νέα διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη για την αναβίωση του τμήματος, που τα τελευταία χρόνια είχε διακόψει την αθλητική λειτουργία του".

Πηγή: skai.gr