Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Αντίστροφη μέτρηση για το Spetses Classic Yacht Regatta 2018

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στη Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2018, ξεκίνησε την Πέμπτη, 26 Απριλίου, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, διοργανωτή του αγώνα, με άφθονο κέφι, χορό και μουσική.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SCYR 2018, Νώντας Λαμπαδάριος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΕ και οι κυβερνήτες από την περσινή χρονιά.

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν υπέροχα Le Grand Fizz cocktails από την Grey Goose καθώς και την καινοτόμο σαμπάνια Moet Ice Imperial από τη Moet & Chandon, τους δύο Χρυσούς Χορηγούς της διοργάνωσης, οι οποίοι για μία ακόμη χρονιά στηρίζουν έμπρακτα το διεθνούς φήμης event.

Ο παγκοσμίου φήμης, και κορυφαίος στην Ελλάδα, Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου στις Σπέτσες. Πάντα με φόντο το υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού και με θεμέλιο τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασσικά σκάφη, παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies, καθώς επίσης για πρώτη φορά και ιστιοπλοϊκά O’pen BIC, με μερικά από τα πιο διάσημα κλασσικά σκάφη, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, να λαμβάνουν μέρος. Από αυτόν τον ξεχωριστό συνδυασμό στοιχείων και αξιών προκύπτουν πολλαπλά οφέλη για τον αθλητικό και θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα.

Παράλληλα με το πλούσιο ναυταθλητικό πρόγραμμα καθ’όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, φέτος θα συνεχιστεί και ο θεσμός του Race Village μπροστά στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel, στην κεντρική πλατεία των Σπετσών, που αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους πολυάριθμους επισκέπτες του νησιού όσο και για τους συμμετέχοντες στο SCYR.
Πηγή: skai.gr