Αντετοκούνμπο: Αν χάσω όλα μου τα λεφτά θα αρχίσω να πουλάω συλλεκτικές κάρτες

Οι Μπακς πετούν από νίκη σε νίκη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, είχε κέφια μετά την επικράτηση στην έδρα των Πέισερς.

Έχοντας στα χέρια του κάποιες συλλεκτικές κάρτες παικτών αποκάλυψε πώς θα τις αξιοποιήσει. «Αν την υπογράψω και χάσω όλα μου τα λεφτά, τότε θα αξίζει πολλά μετά. Πάντα πρέπει να έχεις και ένα εναλλακτικό πλάνο στη ζωή σου, έτσι δεν μας έλεγαν οι γονείς μας; Ε, αυτό είναι το δικό μου!», τόνισε ο Greek Freak.

«Στα τελευταία ματς παίζουμε πολύ καλή άμυνα, είμαστε πιο σκληροί και στην επίθεση κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Παίζουμε καλά τώρα, χτίζουμε καλές συνήθειες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ώστε το Μάιο ή τον Ιούνιο να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας», ανέφερε για τη νίκη στην Ιντιανάπολις.
Τέλος, σχολίασε τη συμφωνία των Μπακς με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς. «Ο Μπρουκ είναι μεγάλο κομμάτι σε αυτό που κάνουμε και ανυπομονούμε να τον έχουμε ξανά μαζί μας. Η προσθήκη ενός ακόμη ψηλού σίγουρα θα μας βοηθήσει, γιατί είναι μεγάλο το βάρος να είμαστε εγώ και ο Πόρτις οι μόνοι ψηλοί στην ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr