Ανώτερος ο Ολυμπιακός αλλά αήττητος ο ΠΑΟΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ένα ημίχρονο στο Φάληρο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ίνγκασον, ισοφάρισαν στην επανάληψη στο 64’ με τον Βαλμπουενά που τραυματίστηκε στην εκτέλεση πέναλτι, αλλά παρότι ήταν ανώτεροι από τον ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν με την βαθμολογία να βρίσκει τους δύο δεμένους στην κορυφή με 28 πόντους.

Ο Σάντσεθ Μαρτίνεθ αρνήθηκε πέναλτι στο 48’ που έγινε από τον Καντουρί στον Ποντένσε, ενώ στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε τις μεγάλες ευκαιρίες στο 69’ με τον Σουντανί (κεφαλιά ψαράκι ελάχιστα άουτ)και τον Ελ Αραμπί να μην μπορεί από κοντά να νικήσει τον Ζίβκοβιτς στο 79’. Σπουδαία επέμβαση για τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ και στο 87’ σε σουτ του Γκερέρο.

Στη σκακιέρα των δύο προπονητών, το πρώτο μέρος δεν βγήκε καθόλου στον Πέδρο Μαρτίνς, που αναγκάστηκε πριν βγει το πρώτο μέρος, ν’ αντικαταστήσει τον Μασούρα με τον πολύ καλό Σουντανί στο 41’, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιξε τακτικά πολύ πιο έξυπνα στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη από την πίεση του Ολυμπιακού που ισοφάρισε στο 64’ μετά το πέναλτι του Βαλμπουενά (ανατροπή Ποντένσε από Γιαννούλη), ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε, αλλά δεν το πλήρωσε. Άτυχος ο Γάλλος που τραυματίστηκε στην εκτέλεση του πέναλτι.

Πηγή: sport-fm.gr