All Star Game: MVP ο Γιάννης - Άνετη νίκη της ομάδας του Λεμπρόν (videos)

Οι Γιάννης Αντετοκούμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ… εγγυήθηκαν το αήττητο της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς σε All Star Game, νικώντας 170-150 το σύνολο του Κέβιν Ντουράντ.

Έτσι, με το νέο σύστημα ο «Βασιλιάς» μετράει 4-0 με τις ομάδες του, στη μεγάλη γιορτή της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη!

Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε μυθικό ματς με 35 πόντους, έχοντας 16/16 σουτ και φυσικά αναδείχθηκε MVP! Από την άλλη, ο ηγέτης των Μπλέιζερς πρόσθεσε 32 πόντους, πετυχαίνοντας μάλιστα και το τρίποντο που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Άλλους 28 πόντους σημείωσε ο Στεφ Κάρι, ενώ ο ΛεΜπρόν δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο μέρος, έχοντας μόλις 4π., ισάριθμες ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Από την ομάδα του «KD», πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπιλ με 26 πόντους, με τον Ίρβινγκ να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 24π. και 12 ασίστ.

Με τους Γιάννη και Κάρι να σέρνουν τον… χορό, η ομάδα του ΛεΜπρόν προηγούνταν από νωρίς στο ματς (23-16). Στη συνέχεια, οι ΛαΒίν και Μίτσελ αντέδρασαν για την ομάδα του Ντουράντ, αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να μειώσουν στον πόντο (40-39), στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Το σύνολο του «Βασιλιά» είχε το προβάδισμα (47-41), μέχρι τα πρώτα δύο λεπτά της δεύτερης περιόδου. Με την τριπλέτα Ίρβινγκ, Τέιτουμ και Ζάιον, η ομάδα του «KD» πέρασε μπροστά (58-63). Όμως, με την επιστροφή του «Greek Freak» η ομάδα του ΛεΜπρόν ανέκτησε το προβάδισμα (73-69) και με τους Κάρι και Λίλαρντ στη συνέχεια να… πυροβολούν από παντού, η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +20 (100-80) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το ίδιο «ζεστός» και… άχαστος (είχε 16/16 σε εκείνο το σημείο) συνέχισε ο Γιάννης και στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του ΛεΜπρόν να διατηρούσε την απόστασή της (128-111). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ξεκίνησε ένας καταιγισμός από την περιφέρεια και από τους δύο, με το τέλος της τρίτης περιόδου να βρίσκει μπροστά το σύνολο του «Βασιλιά» με σκορ 146-125.

Άρα, ο μαγικός… αριθμός για τον νικητή ήταν οι 170, με την ομάδα του ΛεΜπρόν να φτάνει εκεί πρώτη με τα τρίποντα του Λίλαρντ και να παίρνει το ροζ φύλλο, με εκείνη του Ντουράντ να φτάνει μέχρι τους 150 πόντους.
 

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: NBA