Αιγάλεω παντός καιρού!

Όνειρα κάνουν οι παίκτες του Γιώργου Χατζάρα οι οποίοι κατάφεραν να νικήσουν με 3-1 τον Αρη, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, και να βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από το δεύτερο Παναθηναϊκό.
To ξεκίνημα ήταν το χειρότερο δυνατό για το Αιγάλεω. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πεντελίδη όμως οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να πτοούνται και αναζήτησαν την γρήγορη ισοφάριση.
Κι αν ο Νικολόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει στο 15ο λεπτό, ο Μπάρκογλου είχε καλύτερα αποτελέσματα δέκα λεπτά αργότερα και με δυνατό σουτ-φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γκίτκου έφερε τις δύο ομάδες στα ίσα.
Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους Αιγάλεω και Αρης έδειχναν να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και δεν είχαν τις επιθετικές ενέργειες των πρώτων λεπτών. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» πίστεψαν ότι μπορούσαν να φύγουν από την Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα, δημιούργησαν πολύ καλές ευκαιρίες όμως ο Διγκόζης δύο φορές σε διάστημα ενός λεπτού δεν κατάφερε να σκοράρει.
Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα και έφθασαν σε ένα γκολ με τον Αλεξόπουλο στο 67ο λεπτό που σωστά ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, ο Αγρίτης στο 76ο λεπτό έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία και με τις ομάδες στο 1-1 φθάσαμε στο 89ο λεπτό.
Σε εκείνο το σημείο ο Μαλλούς ανέτρεψε τον Φωτάκη, ο Μπάρκογλου ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στο Αιγάλεω. ΣΤην επόμενη επίθεση ο Σελάντερ καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και στις καθυστερήσεις ο Φωτάκης με σουτ από 50 μέτρα και με τον Γκίτκο στην περιοχή του Σιντιμπέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σιντιμπέ, Αλεξόπουλος, Ψωμάς, Παπουτσής, Μπάρκογλου, Σκοπελίτης, Χλωρός (49‹Φωτάκης), Ουάνγκα (82‹Κίτσας), Αγρίτης, Νικολόπουλος, Εντουσέι.
ΑΡΗΣ: Γκίτκος, Καραλιόπουλος, Κολτσίδας, Μαλλούς, Παπαδόπουλος, Διγκόζης, Σελάντερ, Παντελίδης, Κούσας, Λαζανάς.
Πηγή: skai.gr