Αγώνες «ΑΚΡΙΣΙΑ 2019» : 15 μετάλλια για την ομάδα του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης


Εντυπωσιακή και συνεχώς εξελισσόμενη ήταν η εμφάνιση της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης , στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λάρισας το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου, στους αγώνες «ΑΚΡΙΣΙΑ 2019» που διοργανώθηκαν από την ομάδα Λαρισαϊκός- Τιτάνες, με την συμμετοχή 24 σωματείων και περίπου 800 αθλητών-τριων από την Θεσσαλία και Αθήνα.

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης έλαβε μέρος στους αγώνες με 18 αθλητές-τριες και κατέκτησε την τρίτη θέση στην σχετική κατάταξή μεταλλίων ,με 15 μετάλλια, 9 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα.

Στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών, η Κωνσταντίνου Ζέτα, που αναδείχθηκε και ως καλύτερη αθλήτρια των αγώνων, κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια, στα 50μ -100μ και στα 200μ ύπτιο, ενώ στα αγόρια στην ίδια κατηγορία ο Παπαϊωάννου Κων/νος πήρε 2 χρυσά στα 50μ και 100μ και ένα ασημένιο στα 200.
Στην κατηγορία αγόρια 11 ετών στο πρόσθιο, ο Καραγιάννης Μιχαήλ κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια σε 50μ και 100μ και ένα ασημένιο στα 200μ, ενώ χάλκινο μετάλλιο πήρε στα 100μ ύπτιο ο Νακίδης Γιώργος. 


Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Εσκίογλου Αλέξανδρος (9 ετών) ένα στα 50μ ελεύθερο και ένα στα 50μ ύπτιο, ενώ ο Παλαμίδας Απόστολος πήρε ασημένιο στα 50μ ελεύθερο. Χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ύπτιο , κατέκτησε στην ίδια ηλικιακή κατηγορία και η Παπανίκου Νεφέλη.

Τέλος στο 4Χ 50μ μικτή ομαδική, κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο οι αθλήτριες, Μπόθου Αγγελική, Κωνσταντίνου Ζέτα, Παπαδοπούλου Ευαγγελία και Πετράκη Αγγελική.

Ο Δημήτρης Χασιώτης προπονητής της ομάδας των Σκαθαριών, χαρακτηριστικά δήλωσε «Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση για μας παρόλο που δεν ξεκουραστήκαμε για τους συγκεκριμένους αγώνες.


Τα παιδιά βελτιώνονται αγώνα με τον αγώνα και μας δίνουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τους σημαντικούς αγώνες που έχουμε τον Ιούνιο (Θερινό - Πανελλήνιο) όπου είναι και ο στόχος μας. Κατακτήσαμε 15 μετάλλια από τα οποία τα 9 είναι χρυσά ,τα 3 είναι ασημένια και τα άλλα 3 χάλκινα. Κάναμε 5 ρεκόρ αγώνων καθώς επίσης η Κωνσταντίνου Ζέτα βγήκε καλύτερη αθλήτρια των αγώνων. 


Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας σαν ομάδα. Ευχαριστώ προσωπικά και το σωματείο του ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ για την βράβευση που μου έκανε για την προσφορά μου στην κολύμβηση σαν αθλητής . Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την Μαρία Θηβαίου καθώς και τον συνεργάτη μου Στέλιο Τσέλλο.

Η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ- Σκαθάρια, Μαρία Θηβαίου, δήλωσε «Πλέον ευοδώνονται όλες οι προσπάθειες μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, ώστε η κολύμβηση το μαζικότερο άθλημα του υγρού στίβου στο σωματείο μας να έχει εξελικτική πορεία και να πρωτοστατήσει αγωνιστικά στον χώρο.

Η μεθοδική και ποιοτική δουλειά στο άθλημα της κολύμβησης, ήδη αποτελεί πόλο έλξης στο σωματείο μας ,για τους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Όλη αυτή η προσπάθεια είναι ομαδική και αξίζουν συγχαρητήρια, στον υπεύθυνο προπονητή του τμήματος Δημήτρη Χασιώτη, για το ήθος ,την συνέπεια και τα αγωνιστικά αποτελέσματα που επιτυγχάνει»

Πηγή: skai.gr