Στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιέροπλοιο Disney Magic -Δείτε φωτογραφίες

Το πλοίο έφτασε στη Σούδα από το Αργοστόλι μεταφέροντας περίπου 1.700 επιβάτες, η πλειοψηφία των οποίων πραγματοποιεί επίσκεψη στην πόλη των Χανίων και εκδρομές στην ενδοχώρα.

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε, για πρώτη φορά, το πολυτελές κρουαζιέροπλοιο της Disney Cruise Line, «Disney Magic».

Το πλοίο έφτασε στη Σούδα από το Αργοστόλι μεταφέροντας περίπου 1.700 επιβάτες, η πλειοψηφία των οποίων πραγματοποιεί επίσκεψη στην πόλη των Χανίων και εκδρομές στην ενδοχώρα.

Το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» είναι το τρίτο κατά σειρά της αμερικάαικής Disney Cruise Lines με δυνατότητα μεταφοράς 3.650 ατόμων (2.700 επιβάτες και 950 άτομα πλήρωμα). Έχει 11 καταστρώματα και 875 καμπίνες επιβατών.

disney

Το πλοίο έχει 20 λαμπερές κίτρινες σωσίβιες λέμβους οι οποίες, μαζί με τα μαύρα, κόκκινα και λευκά χρώματα του ίδιου του πλοίου, ταιριάζουν με τα χρώματα του Μίκυ Μάους.

Όμως και το σύνολο του κρουαζιερόπλοιου παραπέμπει στον Disney καθώς είναι διακοσμημένο σε στυλ art deco, ενώ η ψυχαγωγία στο Disney Magic περιλαμβάνει ζωντανές παραστάσεις σε στυλ Μπρόντγουεϊ με πολλούς χαρακτήρες της Disney στο Walt Disney Theatre, τον κινηματογράφο Buena Vista, που περιλαμβάνει ταινίες Disney και ταινίες πρώτης προβολής, πολλά νυχτερινά κέντρα και σαλόνια, πολλές πισίνες και πολλές Disney- θεματικά πάρτι και εορτασμούς, όπως μια γιορτή Sail-Away, μια Νύχτα Πειρατών και μερικές φορές μια Ημέρα της Marvel ή του Star Wars στη θάλασσα.

disney

Η κρουαζιέρα με το Disney Magic φαίνεται πως είναι ιδανική για οικογένειες και ειδικά για παιδιά καθώς υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων.

Τα παιδιά 3-12 μπορούν να περάσουν χρόνο στο Oceaneer Club και στο Oceaneer Lab.. Η Λέσχη προσφέρει μια τσουλήθρα, πολλές τηλεοράσεις, ρούχα και δραστηριότητες που διευθύνονται από συμβούλους. Το Εργαστήριο παρέχει βιντεοπαιχνίδια, υπολογιστές, μαθήματα μαγειρικής και χρόνο τηλεόρασης προσανατολισμένο προς το μεγαλύτερο όριο αυτής της ηλικίας.

Τα παιδιά ηλικίας 11-14 μπορούν να απολαύσουν το Edge στο κατάστρωμα 9, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες, να παίξουν παιχνίδια, να απολαύσουν τέχνες και χειροτεχνίες και πολλά άλλα..

disney

Τέλος, υπάρχει το Vibe στο κατάστρωμα 11 για εφήβους ηλικίας 14-17 ετών, όπου μπορούν να χαλαρώσουν, να κάνουν παρέα με φίλους, να ακούσουν μουσική, να παρακολουθήσουν τηλεόραση, να παίξουν ομαδικά παιχνίδια και πολλά άλλα.

disney

Για ενήλικες, μία από τις τρεις πισίνες του πλοίου προορίζεται αποκλειστικά για τους μεγαλύτερους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να περάσουν χρόνο, με ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα και μια σειρά από ξαπλώστρες. Υπάρχει επίσης ένα σπα στο πλοίο στο μπροστινό μέρος του πλοίου, δίπλα στην πισίνα ενηλίκων, καθώς και γυμναστήριο. Υπάρχουν επίσης δραστηριότητες μόνο για ενήλικες, όπως γευσιγνωσίας αλκοόλ, και άλλων δραστηριοτήτων στο τμήμα After Hours του πλοίου.

disney

Πηγή: skai.gr