Μητσοτάκης: Το βιβλίο είναι ψυχαγωγία, μόρφωση, παρέα, πολλά πράγματα ταυτόχρονα

«Μολονότι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έρχεται μία φορά το χρόνο, κάθε βιβλίο που μας έχει συγκινήσει, μας έχει ταξιδέψει, μας έχει συντροφεύσει ή μας έχει διδάξει, θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στo Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και συνόδευσε την ανάρτησή του με σχετική φωτογραφία, ενώ συνομίλησε με δυο ραδιοφωνικούς παραγωγούς του δημοτικού ραδιοφώνου της Αθήνας για το βιβλίο.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, επισκέφτηκα το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδα τις νέες εκδόσεις και είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Κωστή Μοστράτο και Φίλιππο Παππά για την εκπομπή "Αθήνα, το Φελέκι σου", του σταθμού Αθήνα 9,84.

Μολονότι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έρχεται μία φορά το χρόνο, κάθε βιβλίο που μας έχει συγκινήσει, μας έχει ταξιδέψει, μας έχει συντροφεύσει ή μας έχει διδάξει, θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μας. Το βιβλίο είναι και ψυχαγωγία, μόρφωση, παρέα, είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι Έλληνες διαβάζουμε και πιστεύω ότι θα διαβάζουμε ακόμα περισσότερο. Διαβάζουμε ό,τι μας κάνει κέφι, αλλά διαβάζουμε!».

Πηγή: skai.gr