Υποψηφιότητα Σκανδαλίδη

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό θέλει η βάση του κόμματος, όπως επίσης τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος.

Τόνισε ότι δεν καταθέτει την πρόταση του για να διασπάσει αλλά για να ενώσει.

Ανέφερε επίσης ότι δεν είναι απέναντι στους άλλους δύο υποψήφιους, τους κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο, αλλά είναι μαζί τους καθώς όπως είπε νιώθει συμμαχητής και σύντροφος.

src=/upload_files/Image/Grafika
Την κατάθεση της υποψηφιότητας από τον Κώστα Σκανδαλίδη χαιρέτισε με γραπτή του δήλωση ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Θετική χαρακτήρισε μια τρίτη υποψηφιότητα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας στο ΣΚΑΪ ότι έτσι αποφορτίζεται το κλίμα, ενώ ευπρόσδεκτη τη χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα, ορατός είναι ο κίνδυνος νέας σύγκρουσης κορυφής στο Πολιτικό ή το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ανάλογης αυτής που σημειώθηκε στη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Αφορμή αυτή τη φορά, το σώμα των ψηφοφόρων που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ανάδειξη του νέου προέδρου.

• • Σύμφωνα με πληροφορίες, το επιτελείο Παπανδρέου θέλει να ολοκληρωθεί ο κατάλογος των εκλεκτόρων της 11ης Νοεμβρίου αρκετές μέρες νωρίτερα ώστε να διασφαλισθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Η πλευρά Βενιζέλου φέρεται να επιμένει πως πρέπει να παραμείνει ανοιχτός ο κατάλογος έως την ώρα της κάλπης και επικαλείται γι' αυτό παλαιότερη συμφωνία των δύο διεκδικητών.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι αν αρνηθούμε τις συμφωνίες που κάναμε τότε θα αρχίσουν να αναιρούνται και άλλα πράγματα.
Πηγή: skai.gr