Υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός

Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριανός, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν τα εξής: «Ο Γρηγόρης Ψαριανός ενώνει τις δυνάμεις του με τη Νέα Δημοκρατία. Όπως έγραψε πρόσφατα σε άρθρο του: "πάνω στα ερείπια και στον αγώνα για την ανάταξη της χώρας, για κάμποσα χρόνια ακόμη, σε όλο το εύρος της συμβατικής πολιτικής κλίμακας, από τους φιλελεύθερους μέχρι τους κεντροαριστερούς και σοσιαλδημοκράτες, οι πολίτες δεν έχουν πολλά να χωρίσουν.

Έχουν να στρωθούν στη δουλειά και να προστατεύσουν δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις".

Και πρόσθεσε: "Για τους δημοκράτες του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της κοινωνικής δικαιοσύνης", του εκσυγχρονισμού, της ΟΝΕ και της Ευρώπης, του Μένουμε Ευρώπη και του ΝΑΙ, φαίνεται να έχει φτάσει η ώρα να ψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη, όσοι ποτέ ως τώρα δεν το κάναμε να στηρίξουμε εθνική λύση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευθούμε όλοι εμείς, ως φιλελεύθερη κεντροδεξιά και κεντροαριστερά για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

Και προσθέτουν οι ίδιες πηγές: «Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Η επιθυμία του έγινε σεβαστή από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τον καλωσόρισε στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΝΔ, με πρόσωπα και δυνάμεις από όλο το δημοκρατικό φάσμα, για την επούλωση των πληγών που προκάλεσε στη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ