Χρηστίδης - ΣΚΑΪ: Η καμπάνια του ΚΙΝΑΛ για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αποπνέει ενσυναίσθηση

Τα χαρακτηριστικά της καμπάνιας για την ενίσχυση του εμβολιασμού που έχει εξαγγείλει το Κίνημα Αλλαγής, παρουσίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η καμπάνια θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και θα περιλαμβάνει ραδιοφωνικό σποτ και ψηφιακή παρουσία (digital-social media) καθώς φυσική παρουσία με φυλλάδια για να μην κυριαρχήσει το 4ο κύμα της πανδημίας.

«Πιστεύουμε στον εμβολιασμό επειδή νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας. Για εμάς μια τέτοια καμπάνια πρέπει να αποπνέει ελπίδα και όραμα, ενσυναίσθηση και αγάπη για τους συμπολίτες μας. Με το εμβόλιο ουσιαστικά παίρνουμε τις ζωές μας πίσω που η πανδημία μας έχει στερήσει αυτά τα δύσκολα χρόνια», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης και υπογράμμισε ότι πρέπει να αποφευχθεί ο έντονος διχασμός στην ελληνική κοινωνία που εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα.

«Υπάρχουν σοβαροί συνάνθρωποί μας που με τις αστοχίες και τα απανωτά επικοινωνιακά λάθη που έγιναν με τα εμβόλια και τις παρενέργειες που προκαλούν, είναι διστακτικοί. Εκεί, λοιπόν, θα εστιάσουμε εμείς, με ό,τι μέσο έχουμε και διαθέτουμε. Να πείσουμε, με ευαισθησία και ενσυναίσθηση», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Επεσήμανε εκ νέου ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει πει καιρό τώρα πως ο εμβολιασμός είναι εθνικός στόχος και επανέλαβε ότι η «τρεις μήνες πριν η Φώφη Γεννηματά είχε τονίσει πως στηρίζουμε ξεκάθαρα την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών όσον αφορά τους υγειονομικούς και τους ανθρώπους του τουρισμού».

Ο κ. Χρηστίδης επέκρινε την κυβέρνηση πώς έχει καθυστερήσει πάρα πολύ και ότι με την στάση της σηματοδοτεί τη χαλάρωση επιλέγοντας να κινείται από το ένα άκρο στο άλλο. «Από εκεί δηλαδή που αποφάσισε να τα κλείσει όλα, στο άλλο άκρο, να τα ανοίξει όλα και παντού ανεξέλεγκτα», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: skai.gr