Χρηστίδης: Δεν απομακρύναμε εμείς τον Βενιζέλο- Διεύρυνση η επιλογή Καμίνη

Ο κος Βενιζέλος έκανε μια δήλωση και αυτή καθόρισε την στάση του , δεν τον απομακρύναμε , δεν θέλαμε να φύγει κανείς, θέλαμε να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη. Δεν το περιμέναμε, εξέφρασε ο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ σε κάθε περίπτωση πρόσθεσε πως είναι δεδομένο πως ο επιλογή εκάστοτε αρχηγό κόμματος φέρει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή του ποιος θα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε μια επιλογή που σημαίνει την διεύρυνση του χώρου για την πρώτη θέση του Επικρατείας, πρόσθεσε.

Ο κος Χρηστίδης τόνισε πως στόχος είναι να ανοίξει μια πολύ μεγάλη πόρτα προς τους
απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνδιαμορφώσουν μαζί τους μια προοδευτική απάντηση στα προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια και με τον διχασμό και με το αχρείαστο μνημόνιο.

Όλοι μαζί θα πετύχουμε πράγματα, πρόκληση είναι ο επαναπατρισμός όλων όσων έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια και αυτό θα το πετύχουμε με την επιλογή Καμίνη στην πρώτη του επικρατείας , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, ο κος Καμίνης έχει δώσει τα κατάλληλα δείγματα γραφής.

 Είχε μια πετυχημένη θητεία στον Δήμο, έχει θέσει κι εκείνος υποψηφιότητα για την ηγεσία της παράταξης, έχει συγκρουστεί με την χρυσή αυγή, ασχολήθηκε με την καταπολέμηση της φτώχειας στον Δημο, επεσήμανε ο κος Χρηστίδης εκτιμώντας πως το γεγονός πως δεν εξελέγη ως ευρωβουλευτής δεν αποτελεί ένδειξη για το ότι η τοποθέτηση του στην πρώτη θέση του επικρατείας είναι μια ενδεχόμενη λάθος επιλογή της κα Γεννηματά.

Πηγή: skai.gr