Χατζηδάκης: Υπέγραψαν να αποκαλούν Μακεδόνες τους πολίτες της FYROM

Οι βουλευτές που υπερψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών, υπέγραψαν να αποκαλούν σκέτο Μακεδόνες τους πολίτες της FYROM, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται να αναπνεύσει να κάνει μια νέα αρχή όπως έγινε το 1974.

Υπογράμμισε ότι η ΝΔ προχωρεί μπροστά ως ένα μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα και ότι απευθύνεται και προς τους αριστερούς γιατί το να πέσει αυτή τη κυβέρνηση είναι θέμα αξιακό. 

«Η πολιτική δεν είναι πρόσθεση είναι πολλαπλασιασμός. Αυτό που βοηθάει είναι το ρεύμα, όταν εσύ ο ίδιος πείθεις τον κόσμο ότι μπορεί να στηριχτεί από την πολιτική σου» ανέφερε επίσης ο κ Χατζηδάκης.

Για τη Βενεζουέλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι με τη στάση του απέναντι στο καθεστώς Μαδούρο ο κ Τσίπρας δείχνει ότι δεν έχει ευαισθησία απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις δημοκρατικές αξίες και αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά γιατί εκεί το καθεστώς είναι τυραννικό. 

Διερωτήθηκε επίσης τι παριστάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του αυτή. 

Για το θέμα των Σκοπίων ο κ Χατζηδάκης είπε ότι ο κ Τσίπρας έδωσε στους εταίρους του ΝΑΤΟ αυτό που δεν έδωσαν οι προηγούμενοι έξι πρωθυπουργοί. 

Αναφερόμενος στον κ Καμμένο είπε ότι απέσυρε την εμπιστοσύνη του και έχει πέντε βουλευτές εκ των οποίων οι δυο στηρίζουν την κυβέρνηση κ αυτό θεωρείται σύγχρονο και ευρωπαϊκό είπε.

Πηγή: skai.gr