Χατζηδάκης για υπόθεση Καλογρίτσα: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήρθε έτοιμη να διαπλακεί

Για τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα και την στάση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως είπε μετά την υπόθεση Μιωνή είναι η δεύτερη φορά που στοχοποιείται το Μαξίμου. Μάλιστα, επεσήμανε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνουν να θίγονται από τις αποκαλύψεις.

Φαίνεται ότι τελικά υπάρχει κάλυψη του κ. Παππά και δια της καλύψεως αυτής παίρνει και ο ΣΥΡΙΖΑ τις ευθύνες, είπε ο κ. Χατζηδάκης εξηγώντας πως αυτό προκύπτει επειδή επιμένει η άλλη πλευρά στις κατηγορίες της προς τον στενό συνεργάτη του κόμματος και ο ίδιος πέφτει σε αντιφάσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία αντίδραση.

«Σε όλα τα κόμματα υπάρχει υγιής πυρήνας και οι υγιείς πυρήνες έχουν πάντα μεγάλες ευθύνες. Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει και στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου βλέπω μια σιωπή.», τόνισε.

Και συμπλήρωσε πως «όλα αυτά αν είναι αληθή, όλοι αυτοί οι οποίοι κατηγορούνται προφανώς δεν έχουν θέση στη ΝΔ. Θα περίμενα κάτι τέτοιο να ειπωθεί κι από το ΣΥΡΙΖΑ.»

Τέλος, είπε ότι «τώρα φαίνεται ότι είχαν έναν απίστευτο κυνισμό. Ήρθαν έτοιμοι να διαπλακούν από την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησής τους και να κάνουν χειρότερα από αυτά που κατηγορούσαν τους άλλους.»
 

Πηγή: skai.gr