Κλείσιμο

Χατζηδάκης: Έχουμε κάνει ντιμπέιτ, τα αποτελέσματά τους στις δημοσκοπήσεις

Επιμένουμε στην άμεση μείωση των φόρων και εισφορών τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κώστας Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση ειρωνεύεται τη ΝΔ για την πολιτική της στη μείωση των φόρων και πρόσθεσε ότι με τη ΝΔ θα υπάρξει αυτομάτως ανάσα από τους φόρους.

«Είναι εραστές των υψηλών φόρων και των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την τροπολογία της μη μείωσης του αφορολόγητου που θα φέρει η ΝΔ την επόμενη εβδομάδα στη βουλή είπε ότι δεν μπορεί να παριστάνει η κυβέρνηση το παλικάρι της φακής και ότι αν πραγματικά θέλουν μπορούν να ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα την τροπολογία. 

Αναφερόμενος στο ντιμπέιτ είπε ότι έχουν κάνει ήδη 40 ντιμπέιτ στη βουλή που τα αποτελέσματά τους φαίνονται στις δημοσκοπήσεις και ότι αν ο κ Τσίπρας επείγεται για ακόμα ένα ντιμπέιτ ας κάνει νωρίς τις εκλογές για να τελειώσουμε και με το ντιμπέιτ και με τις εκλογές και με τις πολιτικές αλλαγές. 

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ εναντίον του Παύλου Πολάκη είπε ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια πρόσκληση για ένα νέο ξεκίνημα και ένα νέο πλαίσιο για μια χώρα που θα αναπνεύσει από την αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης.

Υπογράμμισε ότι όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση επιβαρύνεται η χώρα γιατί δηλητηριάζει συνολικά την κοινωνία με τη στάση της. 

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έδειξε απίστευτη αλαζονεία και κυνισμό και ότι έπαιξε πολιτικό θέατρο πάνω στους νεκρούς από τις φωτιές στο Μάτι. «Την ίδια στιγμή ισχυρίζεται ότι είναι κυβέρνηση των πολλών αλλά ''είναι κυβέρνηση των Πολάκηδων'', τόνισε τέλος. 
Πηγή: skai.gr