Βολές Κωνσταντόπουλου κατά Σημίτη

Επικρίσεις κατά του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, για νεοφιλελεύθερη πολιτική, που ενισχύει τη Νέα Δημοκρατία, διατύπωσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, μιλώντας σήμερα στην Πανελλαδική Σύσκεψη Γραμματέων και Στελεχών Νομαρχιακών Επιτροπών του Συνασπισμού.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ότι «ο κ. Σημίτης αφορίζει σήμερα το νεοφιλελευθερισμό, αλλά επί 8 χρόνια υιοθετούσε πολιτική προσαρμογής στο νεοφιλελευθερισμό».
Ο πρωθυπουργός, τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος, προστέθηκε στη σειρά εκείνων που φυτεύουν στη δίγλωσση και διπρόσωπη πολιτική, δηλαδή άλλα λένε πριν τις εκλογές και άλλα λένε μετά.
Πρόσθεσε ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πια να επικαλείται την προοδευτική, κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία γιατί αυτή την πλειοψηφία η κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ την ταλαιπώρησε και την αντιμετώπισε αλαζονικά και επίσης δεν μπορεί να προβάλει τον κίνδυνο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί τον δρόμο ενίσχυσης της Νέας Δημοκρατίας τον έστρωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική της, που μεγαλώνει την απογοήτευση και την δυσφορία.
Πηγή: skai.gr