Τσίπρας: Το κόμμα των μεγαλοϊδιοκτητών ρωτά για το σπίτι που νοικιάζει ο πολιτικός τους αντίπαλος

Αντεπίθεση στο «κόμμα των μεγαλοϊδιοκτητών και των υπερχρεωμένων» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο κ. Τσίπρας κλήθηκε να απαντήσει αρχικά σε ερωτήματα που αφορούν την εξοχική κατοικία του, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «λάσπη» και «κιτρινισμό» απέναντί του, καθώς, όπως είπε, «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης επέλεξαν τη στιγμή που έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας» σε αυτό το θέμα. «Μιλάνε για βίλα εκατομμυρίων», ενώ πρόκειται για ένα «μικρό, όμορφο σπίτι», ανέφερε, σημειώνοντας πως «βίλα είναι το σπίτι του κ. Μητσοτάκη στην Τήνο, που είναι μεσοτοιχία με το σπίτι του κ. Χριστοφοράκου».

«Το κόμμα των μεγαλοϊδιοκτητών και των υπερχρεωμένων με συνολικά δάνεια πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ κάνουν ερωτήματα για το σπίτι που νοκιάζει ο πολιτικός τους αντίπαλος», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Εξήγησε, δε, ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος δεν είναι ούτε «κάποιος επιχειρηματίας με συναλλαγές με το Δημόσιο" ούτε "διαπλεκόμενος" ούτε "χρωστάει στο Δημόσιο ή σε τράπεζες", το είχε σε αγγελία για ενοικίαση και πώληση για δέκα χρόνια και έμενε "ανεκμετάλλευτο"». Ως εκ τούτου, πρόσθεσε, επειδή ήθελε να το ανακαινίσει, συμφώνησε να του κάνει ένα ενοικιαστήριο για τέσσερα χρόνια.

Πηγή: skai.gr