Τσαβούσογλου από Κατεχόμενα: Ο Δένδιας ξεπέρασε τα ορια

«Βέλη» κατά του Νίκου Δένδια έριξε από τα Κατεχόμενα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μία ημέρα μετά την επεισοδιακή αντιπαράθεση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας κατά τις κοινές τους δηλώσεις στην Άγκυρα.

Μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ξεκίνησε να κατηγορεί τη χώρα του με εξωπραγματικούς ισχυρισμους, κάτι που δεν θα μπορούσε να το αποδεχθεί. Πρόσθεσε ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Δένδιας ξεπέρασε τα όρια, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να έχει πει και «πήρε την ανάλογη απάντηση».

Τι συνέβη στο δείπνο

Πηγές που μίλησαν στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη για το κλίμα που επικράτησε κατά το χθεσινό δείπνο των υπουργών Ελλάδας – Τουρκίας, ανέφεραν ότι κατά τα 5 πρώτα λεπτά το επικρατούσε «παγωμάρα», όχι μόνο μεταξύ των Δένδια και Τσαβούσογλου αλλά συνολικά μεταξύ των αντιπροσωπειών.

Μετά από λίγο οι δύο υπουργοί ξεκίνησαν να συζητούν για άλλα θέματα, που δεν αφορούσαν ούτε τις δηλώσεις τους ούτε τα ελληνοτουρκικά και κάπως έσπασε ο πάγος. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι και ο αποχαιρετισμός της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Τουρκία ήταν θερμώς, ωστόσο κοινή διαπίστωση είναι ότι το κλίμα είχε χαλάσει.

Πηγή: skai.gr