Κλείσιμο

Τολμηρή πρόταση Πάγκαλου

Αιφνιδιάζει και πάλι ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος προτείνοντας να επιτραπεί παγίως η είσοδος της αστυνομίας εντός των πανεπιστημίων.

"Οι εξωτερικοί τους χώροι έχουν μετατραπεί σε παζάρια πλανόδιων πωλητών οι οποίοι παρανομούν ασυστόλως εκμεταλλευόμενοι το άσυλο", λέει και θεωρεί αδιανόητο να μην μπορεί η αστυνομία να επιβάλει την τάξη ανεξαρτήτως της βούλησης των πρυτανικών αρχών.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί στην "Καθημερινή" επιτίθεται εκ νέου στην ΠΟΣΔΕΠ η οποία όπως λέει "δεν εκφράζει την πλειοψηφία των πανεπιστημιακών", ενώ αδυνατεί να κατανοήσει τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις για την αναθεώρηση του άρθρου 16, λέγοντας ότι "όσοι διαδηλώνουν στους δρόμους δεν έχουν καν ιδέα για τι συζητούμε".

Σε πολιτικό επίπεδο τέλος παραδέχεται ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να ανατρέψει τις σε βάρος του εκλογικές προβλέψεις. Τάσσεται υπέρ της επιστροφής των Λαλιώτη και Παπαντωνίου και υπογραμμίζει ότι στο ενδεχόμενο ήττας του κ. Παπανδρέου "όλοι μας θα κριθούμε".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα εξετάσει τη Δευτέρα, ακόμη και την περίπτωση επιβολής κυρώσεις στο Θ. Πάγκαλο, καθώς εμφανίζεται ενοχλημένη από τις απόψεις που εξέφρασε.

Πάντως, ο κ. Πάγκαλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην κρατική τηλεόραση επέμεινε στις απόψεις του.
Πηγή: skai.gr