Θετικός απολογισμός της Βουλής για τους Αγώνες

Την αρτιότητα της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων διαπίστωσε χθες η Βουλή ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές στο κόστος και την εμπορευματοποίησή τους. Η πρόεδρος του κοινοβουλίου Αννα Ψαρούδα Μπενάκη ανέφερε ότι με αισθήματα υπερηφάνειας και συγκίνησης πετύχαμε αυτό που αρκετοί αμφισβητούσαν. Πρόσθεσε όμως πως δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μπροστά σε θλιβερά φαινόμενα που δεν αποφεύχθηκαν, όπως η πιθανή χρήση φαρμακευτικών ουσιών και η εμπορευματοποίηση των αγώνων.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός Οικονομίας Πετρος Δούκας υποστήριξε ότι αποδείξαμε σε όλο τον κόσμο πως είμαστε ικανοί και ότι τώρα ξεκινάει μια νέα εποχή ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης χαρακτήρισε λαμπρούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως προς την τέλεσή τους και σπουδαίους ως προς το μήνυμά τους
Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εμπορευματοποίηση και το κόστος των αγώνων ενώ η Ασημίνα Ξηροτύρη από το ΣΥΝ πρότεινε τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για την μεταολυμπιακή χρήση των έργων.
Πηγή: skai.gr