Κλείσιμο

Θέσεις για οργανωτική δομή του ΠΑΣΟΚ

Τις θέσεις του για την οργανωτική δομή του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει το μεσημέρι της Δευτέρας στη Χαριλάου Τρικούπη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την Κυριακή, ο κ. Βενιζέλος, δήλωσε στο Άργος ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από έναν άλλο τύπο πολιτικού ηγέτη.

Χρειάζεται ένα νέο άφθαρτο ΠΑΣΟΚ, ανανεωμένο στην πράξη, γνήσια δημοκρατικό. Η παράταξη θα διαλέξει τι θέλει για τον τόπο. Το δίλημμα είναι ιστορικό. Για να δούμε ποιος εκφράζει το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διαφυλάξουμε το κλίμα συναίνεσης και πολιτικού πολιτισμού σημείωσε.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, η διαδικασία δεν είναι εσωστρεφής, το κίνημαείναι ανάγκη να μπει στην κοινωνία . Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει χάριν του κόσμου στον οποίο πρέπει να δώσουμε ουσιαστικό περιεχόμενο ελπίδας και προοπτικής σε όλον τον ελληνικό λαό σημείωσε.

Χρειάζεται, επισήμανε, να κάνουμε αξιοποίηση όλων των στελεχών που να μπορούν να εκφράσουν το λόγο του παντού στη Βουλή, τα ΜΜΕ και το λαό.

Για χειραγώγηση των πολιτικών δυνάμεων και της αυτοδιοίκησης από το υπάρχον πολιτικό σύστημα έκανε λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνάντηση που είχε την Κυριακή στο Χαϊδάρι με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης του λεκανοπεδίου.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης από τα Γιάννενα, επισήμανε την ανάγκη συλλογικότητας και εσωκομματικής Δημοκρατίας που λείπουν όπως είπε από το ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: skai.gr