Τέλος ο Τέρενς Κουίκ από τους ΑΝΕΛ


Εκτός ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον ο Τέρενς Κουίκ, σύμφωνα τον εκπρόσωπο του κόμματος Θεόδωρο Τοσουνίδη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, στο Kontra Channel, αφορμή αποτέλεσε η στάση το βουλευτή των ΑΝΕΛ αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, ο Τ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του.

«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΛ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση έχουν αποφασίσει ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος είχε εξοργιστεί με την στάση του Τέρενς Κουίκ στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών στην οποία είχε θετική στάση. Τον περασμένο Οκτώβριο από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτόξευσε «πυρά» κατά του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. 

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είχε πει ο Πάνος Καμμένος.

Ο Τέρενς Κουίκ δεν έδωσε το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ, αφού βρίσκονταν στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη.

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΑΝΕΛ