Τασούλας στον ΣΚΑΪ 100,3: Στην Βουλή ο φάκελος για τις καταγγγελίες κατά του Μανώλη Πετσίτη

Στη Βουλή διαβιβάστηκε ο φάκελος της δικαιοσύνης που περιλαμβάνει τις καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ ,Θόδωρου Κιτσάκου, στις οποίες εμπλέκει 3 υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης"  αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Η δικογραφία αφορά τις καταγγελίες κατά τριών πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, Αλέκο Φλαμπουράρη και Γιώργο Σταθάκη για την υπόθεση της ΔΕΠΑ.

Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση αυτή κεντρικό ρόλο φέρεται να είχε ο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μάξιμου επί κυβερνήσεως Τσίπρα και στη συνέχεια διέφυγε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Κιτσάκο ο Πετσίτης κάνοντας χρήση των σχέσεων με στελέχη της κυβέρνησης τον πίεζε να ρυθμιστούν ευνοϊκά υποθέσεις που αφορούν τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. 

Για να ξεκινήσει κοινοβουλευτική διαδικασία για τη σύσταση Προανακριτικής επιτροπής θα πρέπει να υπογράφουν 30 βουλευτές.

Για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

Η τελευταία ημέρα που μπορούμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία για την εκλογη προέδρου της Δημοκρατίας  είναι η 13η Φεβρουαρίου  δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Εκτίμησε ότι θα εκλεγεί πρόεδρος που θα εμπνέει και θα συμβολίζει την ενότητα του ελληνικού λαού.

Πηγή: skai.gr