Ταραντίλης για ΣΥΡΙΖΑ: Βιάστηκε ξανά να καταγγείλλει - Τι έχει να πει στους ανθρώπους του τουρισμού

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης μετά την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί απόρριψης της πρότασης Μητσοτάκη για πιστοποιητικό εμβολιασμών από την ΕΕ.

Ο κ. Ταραντίλης τονίζει πως όπως ανέφερε και ο Σαρλ Μισέλ οι ηγέτες συμφώνησαν να εργαστούν για τη δημιουργία ενός τυποποιημένου και διαλειτουργικού πιστοποιητικού εμβολιασμού για ιατρικούς λόγους και σε επόμενο διάστημα θα καθορίσουν σε ποιες περιπτώσεις θα χρησιμοποιείται.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βιάστηκε ξανά να καταγγείλει τον Πρωθυπουργό, αγνοώντας την πραγματικότητα, για μια πρόταση που αναπόφευκτα θα απασχολήσει την Ευρώπη, είναι σαφέστατα υπέρ των συμφερόντων της χώρας και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον τουριστικό κλάδο», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει «τι έχει να πει στους ανθρώπους του τουρισμού» εκτός του να καταγγέλλει και να μοιράζει υποσχέσεις.

«Το ‘’όχι σε όλα’’ για κάθε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και το ''ναι σε όλα'' για μικροπολιτικά οφέλη δεν αποτελούν πρακτικές υπεύθυνης αντιπολίτευσης», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ εγκάλεσε την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη πως αντί να δώσει μάχη για έγκαιρη επάρκεια εμβολίων και εξασφάλιση της πατέντας ώστε να παραχθεί μαζικά και γρήγορα το εμβόλιο, «επέλεξε να κάνει απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού, μόνο και μόνο για να ακουστεί ότι κάτι έκανε».

«Το ευρωπαϊκό συμβούλιο απέρριψε την καταφανώς προβληματική από πλευράς θεμελιωδών δικαιωμάτων πρότασή του και το μόνο που του μένει είναι ένα ακόμη πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: skai.gr