ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δε διδάχτηκε τίποτα από τις πυρκαγιές-Προσχηματική η συγγνώμη του

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. 

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε προσχηματική τη συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι δε διδάχτηκε τίποτα από τις πυρκαγιές, ενώ τον κατηγόρησε ότι άφησε όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική. Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους. Αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα. Και υποβάθμισε την κ. Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της. Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης». 

 

Πηγή: skai.gr