ΣΥΡΙΖΑ για προστατευόμενους μάρτυρες: Ο αντιεισαγγελέας «αδειάζει» ΝΔ - ΚΙΝΑΛ

ΣΥΡΙΖΑ για προστατευόμενους μάρτυρες: Ο αντιεισαγγελέας «αδειάζει» ΝΔ - ΚΙΝΑΛ

Ως «άδειασμα» σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ερμηνεύει ο ΣΥΡΙΖΑ το έγγραφο του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς την προανακριτική της Βουλής για το ζήτημα της κατάθεσης των προστατευόμενων μαρτύρων.

Προσθέτει μάλιστα ότι ο αντιεισαγγελέας ζητά να καταθέσουν με χρήση ηλεκτρονικών μέσων «όπως είχε εξαρχής ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η αξιωματική αντιπολίτευση, επικαλείται το πρωτοσέλιδο της Αυγής και επιτίθεται στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι οι αποκαλύψεις της εφημερίδας για τα πεπραγμένα του στο υπουργείο Υγείας «εξηγούν πλήρως τον πανικό του».

«Ο κ. Γεωργιάδης δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του: Στοχοποιεί τους προστατευόμενους μάρτυρες, στέλνει τους πολιτικούς του αντίπαλους σε ειδικά δικαστήρια και τους καταδικάζει σε ισόβια. Ο φόβος του για τις δικαστικές εκκρεμότητες ως προς το σκάνδαλο Novartis είναι πλέον πασιφανής», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τον πρωθυπουργό αν «θα συνεχίσει να κρύβεται για τρίτη μέρα πίσω από τις αθλιότητες των υπουργών του» και ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει αν υιοθετεί όσα λέει ο κ. Γεωργιαδης. «Αν ναι, δεν έχει παρά να κάνει ό,τι δεν τόλμησε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Αν όχι, δεν έχει παρά να τον αποδοκιμάσει δημόσια και να τον στείλει σπίτι του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πηγή: skai.gr