Συνεχίζουμε το δρόμο της ευημερίας

Το δίλημμα "συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, ή επιστροφή στο τέλμα" επανέλαβε ο πρωθυπουργός μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε ανοικτή συγκέντρωση στη Μυτιλήνη.

"Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους. Η ώρα για σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας", είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι "η άρνηση δεν οδηγεί σε λύσεις, δεν ανοίγει δρόμους, η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, ο τόπος έχει μπει στο δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας, της ελπίδας.

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησής του, όπως η μείωση του ελλείμματος, η αύξηση των επενδύσεων και η πτώση της ανεργίας και τόνισε ότι μένουν πολλά ακόμα να γίνουν. "Οι καιροί δεν περιμένουν, το μέλλον το κερδίζουν τα κράτη και οι λαοί που δεν φοβούνται να παλέψουν με τις προκλήσεις. Που δεν φοβούνται το καινούργιο".

Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, είμαστε στη φάση που πρέπει να διασφαλίσουμε αυτά που πετύχαμε και πάνω σε αυτά τα σταθερά θεμέλια να χτίσουμε το μέλλον μας, να συνεχίσουμε χωρίς ταλαντεύσεις το δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων.

"Η Ελλάδα του 2007 είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα του 2004, αυτή είναι η αλήθεια, τολμούμε τη σύγκριση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ίδρυση του Μουσείου Δημοκρατίας στον Αη Στράτη. "Αποτιούμε έτσι φόρο τιμής σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες που σε καιρούς δύσκολους αγωνίστηκαν για αρχές και αξίες, αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία, για την εθνική αξιοπρέπεια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καραμανλής είπε: "Όλες και όλοι μαζί ενωμένοι οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά. Όλοι μαζί μια δύναμη, δύναμη εμπιστοσύνης, ελπίδας και σιγουριάς. Όλες και όλοι μαζί δημιουργούμε μέρα με τη μέρα ένα καλύτερο αύριο για όλους".
Πηγή: skai.gr