Κλείσιμο

Συνάντηση Παπανδρέου με ΓΣΕΕ

Συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, όπου ανέπτυξε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματός του για θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, ο Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι ως κυβέρνηση θα διασφαλίσει πάγια εργασία 12 μηνών για 5.000 δασοπυροσβέστες που εργάζονται σήμερα με οκτάμηνες συμβάσεις.

Παράλληλα, ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε τη ΝΔ για εμπαιγμό στο θέμα των 250.000 συμβασιούχων και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ.

Ακόμα, ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές η ΝΔ δεν έχει ανακοινώσει το πρόγραμμά της, γνωστοποίησε ότι μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα συγκροτήσει εξεταστική επιτροπή για το θέμα των ομολόγων, ενώ αναφερόμενος στον ΟΤΕ, τόνισε ότι ο πρόεδρος του Οργανισμού Παναγιώτης Βουρλούμης, εκτός από το ότι εξυπηρετεί προφανείς κυβερνητικές προεκλογικές σκοπιμότητες,στην περίπτωση της Morgan Stanley, ακολουθεί και πρακτική Μαυρογιαλούρου, προβαίνοντας σε προεκλογικές προσλήψεις.

Ανακοινώνοντας το πρόγραμμα των περιοδειών του κ. Παπανδρέου, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι ο Πρόεδρος του κινήματος θα μιλήσει την Παρασκευή σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Λάρισα και το Σάββατο στην Καβάλα.

Την Κυριακή, ο κ. Παπανδρέου θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ και το βράδυ θα μιλήσει στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων .

Τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: skai.gr