Συγχαρητήρια Μαρία και Στέφανε: Ο πολιτικός κόσμος «υποκλίνεται» σε Σάκκαρη- Τσιτσιπά

Συγχαρητήρια για την πορεία τους στο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός έσπευσε να δώσει στο Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκαρη, τόσο η ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος της χώρας.

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του Roland Garros έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου μέσω twitter.

Ειδικότερα στην ανάρτηση της η Πρόεδρος αναφέρει:

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!

Ταυτόχρονα,  συγχαρητήριά στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε με αναρτήσεις του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η πορεία τους είναι απόδειξη για το πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός εκφράζει τις ευχαριστίες του για την υπερηφάνεια που μας γέμισαν οι δυο μεγάλοι αθλητές.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!», αναφέρει στις αναρτήσεις του ο πρωθυπουργός.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

«Με την παρουσία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Roland Garros απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια».

   Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους, ανέφερε  και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Στέφανε ήσουν συγκλονιστικός. Σήμερα κέρδισες την αναγνώριση, την καταξίωση και μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους. Και μόνο η συμμετοχή σου σε έναν τελικό Grand Slam είναι ένα τεράστιο και μοναδικό επίτευγμα. Σύντομα η κορυφή θα είναι δική σου», έγραψε.

 

Πηγή: skai.gr