Κλείσιμο

Στην τελική ευθεία οι λίστες

Τους περισσότερους υποψηφίους της στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο ακαδημαϊκός Σπύρος Φλογαΐτης.

/
Εν τω μεταξύ, ισχυρή λαϊκή εντολή για να συνεχίσει η ΝΔ το έργο της και τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, ζήτησε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου.

Όπως είπε, δώσαμε λύσεις σε συσσωρευμένα προβλήματα που δεν τολμούσαν να αγγίξουν οι κυβερνήσεις του χθες.

Κάνοντας την αυτοκριτική του ο κ. Καραμανλής, ανέφερε ότι αναγνωρίζει πως δεν στηρίχτηκαν όπως θα ήθελε οι οικονομικά ασθενέστεροι αυτό όμως τόνισε οφείλεται εξ' ολοκλήρου στην βαριά κληρονομιά του παρελθόντος.

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Καραμανλής συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Τζανή Τζαννετάκη ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο της Β' Περιφέρειας Αθηνών.

Ανακοίνωσα την αποχώρησή μου. Πρέπει κανείς όταν φεύγει να είναι γερός και δυνατός, να μην το 'σέρνουν', δήλωσε ο κ. Τζαννετάκης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την πατρίδα, την παράταξη και το δημόσιο βίο με ήθος και αξιοπρέπεια και πρόσθεσε ότι ο Τζανής Τζαννετάκης θα συνεχίζει με την πολύτιμη εμπειρία του να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσφοράς στον τόπο και την παράταξη.

Τους υποψήφιους βουλευτές που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στις εκλογικές του λίστες αναμένεται να ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του οποίου, την Τρίτη, επισκέφτηκε ασφαλιστικά ταμεία, επιχειρώντας να διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της προεκλογικής ατζέντας το θέμα των ομολόγων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφτηκε το ΙΚΑ, τα γραφεία του ΟΓΑ και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για τραγική εγκατάλειψη των ασφαλιστικών ταμείων, μίλησε για συνειδητή προσπάθεια της ΝΔ να συγκαλύψει τα μεγάλα ελλείμματα που η ίδια έχει δημιουργήσει στα ταμεία και δεσμεύτηκε για τριμερή χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος.

Την Τετάρτη
πρόκειται να ανακοινώσει τις εκλογικές λίστες το ΚΚΕ.

Την Τρίτη η Αλέκα Παπαρήγα, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο Νοβοτέλ. Κατά την επίσκεψή της, δήλωσε ότι το ΚΚΕ δίνει με εντιμότητα τον προεκλογικό αγώνα και δεν κλείνει το μάτι σε ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας.

Στην ανοιχτή συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια κατηγόρησε τα δύο κόμματα εξουσίας αλλά και το ΔΗΚΚΙ, γιατί συνεργάζεται με τον ΣΥΝ.

ανακοίνωσε την Τρίτη υποψήφιους βουλευτές και τη συνεργασία του με το ΔΗΚΚΙ.
Πηγή: skai.gr