Κλείσιμο

Στην Εγνατία ο Καραμανλής

"Η Εγνατία θα ολοκληρωθεί το τέλος του 2008 και θα δώσει νέα αναπτυξιακή πορεία στην περιοχή. Δεν εφησυχάζουμε, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Πάμε μπροστά, η Ελλάδα πάει μπροστά".

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε δηλώσεις του στη Γέφυρα Βενέτικο, κοντά στα Γρεβενά, όπου δόθηκε στην κυκλοφορία ένα ακόμη τμήμα της Εγνατίας Οδού.

Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια υλοποιείται στη χώρα μας το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων έργων, ένα πρόγραμμα που θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας και δημιουργεί υποδομές για την ανάπτυξη στην ελληνική περιφέρεια.

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Εγνατία Οδό από τα Γιάννενα μέχρι τα Γρεβενά, επεσήμανε ότι είναι το μοναδικό τμήμα που διασχίζει κάθετα της οροσειρά της Πίνδου και στάθηκε στην ιδιαιτερότητα των τεχνικών έργων και τις κατασκευαστικές δυσκολίες που παρουσιάζει.

Τόνισε, ιδιαίτερα, το μεγάλο ζήλο όσων δουλεύουν στα εργοτάξια της Εγνατίας και οι οποίοι, όπως είπε, κάνουν μία τιτάνια προσπάθεια για να ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος στα χρονικά όρια που έχουν τεθεί.
Πηγή: skai.gr