Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης - Θα επισκεφθεί και το ΚΥΤ Μόριας

Επίσκεψη στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ, λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, γίνεται αφενός για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Χριστίνας Καλογήρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αφετέρου αποτελεί ένα μήνυμα της σημασίας που δίνει στο προσφυγικό, καθώς το μεσημέρι θα βρεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Μόρια.

O κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το μεσημέρι το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Μόρια. Αργότερα, στις 6.20 το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟΔΕ Λέσβου, Λήμνου, Σάμου και Χίου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει εκ νέου δια ζώσης την κατάσταση που επικρατεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, ενώ έχει επισκεφθεί το αντίστοιχο στη Σάμο, χαρακτηρίζοντας εξοργιστικό το γεγονός ότι –ενώ η χώρα μας έχει στη διάθεση της 1,6 δισ. ευρώ- οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων σε αυτά τα κέντρα προσβάλουν την ανθρώπινη ζωή.