Στη ΔΕΘ οι πολιτικές εξελίξεις

 Στη Θεσσαλονίκη μετατοπίζεται από σήμερα το πολιτικό ενδιαφέρον ενόψει των εγκαινίων της 72ης Διεθνούς Έκθεσης και των επισκέψεων των πολιτικών αρχηγών που έχουν φέτος προεκλογικό χαρακτήρα.

Στις 9.30 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τους χώρους της Έκθεσης και θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των ΗELEXPO και ΔΕΘ.

Το βράδυ θα μιλήσει στις παραγωγικές τάξεις στο Βελίδειο συνεδριακό κέντρο, ενώ αύριο θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

• • src=/upload_files/Image/Grafika
• • Στη Θεσσαλονίκη, θα μεταβεί αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σήμερα θα μιλήσει στη Καβάλα. Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Παπανδρέου θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, και το βράδυ θα μιλήσει σε εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.

Τη Δευτέρα μεταβαίνει στην συμπρωτεύουσα η Αλέκα Παπαρήγα.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος βρίσκεται ήδη στη συμπρωτεύουσα και το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Στους χώρους της ΔΕΘ θα βρίσκεται την Τρίτη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργιος Καρατζαφέρης, ο οποίος θα συναντηθεί με τη διοίκηση της HELEXPO το απόγευμα.

Τέσσερις χωριστές πορείες διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη από οργανώσεις, φορείς και συνδικάτα.

Στις 5:30 στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και στις 6 στον ίδιο χώρο, η αντιεξουσιαστική κίνηση Θεσσαλονίκης.

Στο άγαλμα Βενιζέλου θα γίνει η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων. Θα συμμετάσχουν και οι Λιμενικοί.

Στις 6:30 στην πλατεία Αριστοτέλους, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Για την περιφρούρηση της τάξης έχουν επιστρατευτεί 2.000 αστυνομικοί.
Πηγή: skai.gr