Σπίρτζης: Δεν άκουσα τον Καμμένο να λέει για τον Σόρος

Σε παρέμβαση υπέρ του Πάνου Καμμένου, προέβη ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ύστερα από τις πρώτες αμηχανίες του Μαξίμου για τις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά ότι στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι «ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».

«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Πάνο Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στο Πρώτο Θέμα απαντώντας στις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά.
«Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι… Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».

Με δικές του «φραστικές πιστολιές» απάντησε στο μεταξύ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στις «μπιστολιές» του Νίκου Κοτζιά εναντίον του, αναζωπυρώνοντας έτσι την αντιπαράθεση των δύο ανδρών και τους κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.