Σκουρλέτης: Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας ΝΔ-Χρυσής Αυγής

Για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής έκανε λόγο μέσω του ΣΚΑΙ 100,3 ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Εξέφρασε ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι "υπάρχει συνειδητή πολιτική προσέγγιση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή" συμπληρώνοντας πως πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Σχολιάζοντας την απογευματινή σύσκεψη των τριών κυβερνητικών εταίρων με θέμα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είπε πως υπάρχει ένα πραγματικό ζήτημα που έχει να κάνει με το πως τοποθετείται η κάθε πολιτική δύναμη από τις τρεις στην πάταξη του ναζιστικού ζητήματος.

Τόνισε μάλιστα πως εάν τελικά οι τρεις εταίροι ενταφιάσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος για να επανέλθει στο προσκήνιο.

Υπογράμμισε ωστόσο πως "το θέμα του νεοναζισμού δεν είναι ζήτημα μόνον ενός νομοσχεδίου".

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το κλίμα αισιοδοξίας που δημιουργούν δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών είπε πως "κανένα από τα επίσημα στοιχεία γύρω από τα ζητήματα της κοινωνίας δεν δικαιολογούν αυτό το υπεραισιόδοξο κλίμα που καλλιεργείται" χαρακτηρίζοντας ως επικοινωνιακή την τακτική της κυβέρνησης.
Πηγή: Επιμέλεια: Ζηνοβία Σαπουνά